DEVAMLI BÜYÜYEN VE GELİŞEN TAVŞANLIMIZ DA DENİZ TAŞIMACILIĞI YAPAN NEGMAR İŞLETMESİ İLE TİCARİ ANLAŞMALAR YAPMAK ÜZERE BELDEMİZE VE İLÇEMİZE GELEN GAMBİYA DEVLET BAŞKAN YARDIMCISI ISOTOY TORUAY, GAMBİYA'NIN İSTANBUL BÜYÜK ELÇİSİ VE İŞ İNSANLARINI AĞIRLADI

Devamlı büyüyen ve gelişen Tavşanlımız da deniz taşımacılığı yapan Negmar işletmesi ile ticari anlaşmalar yapmak üzere beldemize ve ilçemize gelen Gambiya Devlet Başkan Yardımcısı Isotoy TORUAY, Gambiya'nın İstanbul Büyük Elçisi ve iş insanlarını ağırladı
Yazdır / Tarih: 2021-06-15