2020/2021 YILI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

2020/2021 Yılı Eğitim Öğretim Yılı Açılışımızı Gerçekleştirdik
Yazdır / Tarih: 2020-09-21

Koronavirüs salgını tedbirleri ile Uzaktan eğitim ile başlayan 2020/2021 Eğitim-Öğretim yılı Kademeli olarak Şehitlik İlkokulumuz’da saat : 09.00'da açılış programı düzenlendi.
Programda konuşma yapan Belediye Başkanımız Mücahit KAÇAR Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalıktan kurtulmak İçin kişisel hijyen kurallarına sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat edilmesini ve hassasiyet gösterilmesini vurgulayarak,
GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ..
Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızın iyi şekilde yetişmesi için öğretmenlerimizin en iyi şekilde eğitim vereceklerine inanıldığını belirterek 2020-2021 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileklerinde bulundu.....